Кристал с невероятна силна енергия, оставен от извънземна цивилизация, се крие

...
Кристал с невероятна силна енергия, оставен от извънземна цивилизация, се крие
Коментари Харесай

Извънземен кристал в Царичина пази България от катаклизми

Кристал с невероятна силна енергия, оставен от извънземна цивилизация, се крие в така наречен Царичина дупка край едноименното софийско село. Това разкриват почитатели на Учителя Петър Дънов, изследвали негови беседи. В многочислените трудове и проповеди на великия мъдрец и ясновидец са открити и данни за мистериозното място, за което приказва доста пъти и пророчицата от Рупите Ванга.

Още през предишния век Дънов признава пред свои възпитаници, че под Царичина се крият остатъци от извънземна цивилизация. Той го разказва като лаборатория, в която са разработвани модели на земен растителен и скотски свят и акцентира, че местонахождението й на територията на България е доста скъпо за народа ни.

" Дори да продължат разкопките няма да стигнат до на никое място. Там не би трябвало да се пипа, тъй като има доста скъпо нещо. Екстрасенсите са получили информация за мястото на това оборудване, само че техните информации не водят към положително. Не забравяйте, не всяка получена информация би трябвало да е за положително на човечеството. Важно е кой подава информацията и с каква цел. В реалност, там долу има консервирани хилядолетни остатъци – бистър човешки скелет – матрица за произхода му. Те не са земни. Мога да уточня по този начин – всичко, от което е построено и формирано човешкото тяло.

Още има и уреди и указания. Но те са не от извънземни, а от децата на Атлантида в древността. Уредите или главното оборудване в подземието, наедно по значителност с матрицата е многостенен кристал, чужд по състав на нашата просвета. Височината му е към 3 м., излъчва избрани талази към Слънцето, Луната, планетите и звездите. Той пази тази лаборатория от катаклизми и трусове и по този начин пази и цялата територия на България ”, споделя в беседи към учениците си Дънов, които се пазят от Бялото приятелство и до през днешния ден. По думите на Учителя някой е желал кристалът да бъде изваден и да бъде нарушена структурата и нечиста средата към него, което е щяло да даде отражение освен върху България, само че и цялата планета.

" Запомни, никой не може да доближи до него. Радиацията от излъчването му ще убие всяко живо създание! Те също няма да го разрешат, тъй като е прекомерно рано ”, изяснява още Дънов, без да посочи кои са " те ”, само че съгласно почитателите му става дума за извънземни.

И Ванга приказва за съществуването на НЛО в Царичина и също като Дънов не разрешава военните да продължат разкопките си там и е безапелационна, че това ще докара единствено до бедствия. По думите й човечеството не е дорасло да види това, което се крие вътре и то ще донесе единствено беди на хората.

Тайната на човешкия разсъдък се крие в дупката

Освен родните ясновидци и куп откриватели на НЛО от целия свят се интересуват от Царичина дупка и разкопките, които военните организират там по времето на социализма. Според американски специалисти, преди да стартират разкопките обектът е бил затворен и засекретен от съществата, които са го построили. А военните, даже да са траяли да копаят, щели да стигнат до зона, следена напълно от висши същества. През тази зона те не биха могли да преминат, без съответното позволение.

Руснаците пък пишат за Царичина , че военните почнали да копаят под мощното влияние на извънземни същества от друга вселена с по-млада история и с още неукрепени междупланетни и междуцивилизационни структури вътре в нея. Нивото на съществата от тази вселена и връзката им с Космичния разсъдък не били достигнали още нужната степен на развиване, с цел да бъдат признати и позволени до висшите осведомителни и енергийни браншове, зони и бази на вселенския разсъдък. Поради тази причина пазителите на Царичина не позволили достъп до кристалния диск.

На него пък била записана информацията за всички типове сили, настоящи във Вселената.

Източник: 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР